Je vindt ons hier op maps

06 25010540
info@alleburen.nl

We zijn van
maandag t/m vrijdag
open van 10:00 tot 17:00.

het team / contact

Joost Overbeek
Joost Overbeekoprichter / creatieve directie
Joost had 20 jaar het geweldige ontwerpbureau Overburen in Amsterdam. Toen het reizen lichamelijk moeilijker werd begon hij álleburen in z’n woonplaats Arnhem. Joost wil, wellicht door zijn eigen handicap in combinatie met bewijsdrang, laten zien dat ‘álle buren’ op hun eigen niveau, in het (creatieve) arbeidsproces mee kunnen doen. En belangrijker nog; hoe iedereen daarvan opknapt.
Ontwerpen vindt hij onverminderd leuk, maar samenwerken met en begeleiden van creatievelingen, klantcontact en zich lekker overal tegenaan bemoeien bij álleburen nemen tegenwoordig een zeker zo grote rol in.
An de Cock
An de Cockhoofd begeleiding
An zit al vanaf het begin bij álleburen. Zij onderhoudt het contact met de toeleiders, maakt de doelen met de medewerkers en begeleidt ze tijdens hun periode bij álleburen en vaak nog daarna. ‘Van ontwerpen weet ik niks, voor alle andere dingen bij álleburen kun je bij mij terecht’ stelt An zich altijd voor bij de intake van een nieuwe állebuur.
Daarnaast waakt zij met Joost samen over de grote lijn en het vasthoudeen van de kernwaarden van het bureau. Ze richtte eerder ‘het Dagelijks bestaan’ in Zutphen op.
Jan Erik Fokke
Jan Erik Fokkezakelijk leider
Wat Jan Erik drijft is samen vooruitgang ontwerpen. Hij is een ondernemende idealist en zit hier helemaal op zijn plek. Jan Erik vindt het tof om álleburen als een ontwerpvraagstuk te zien: hoe kunnen we als organisatie duurzaam zijn en de continuïteit in opdrachten en mensen blijvend waarmaken? Hij is de zakelijk leider van de club. Naast álleburen werkt hij bij Cibap vakschool voor vormgeving als docent social design en onderwijsontwerper. Voor Cibap Next helpt hij professionals innoveren door met een frisse blik naar complexe vraagstukken te kijken om daarmee positieve impact te creëren. Design Thinking is zijn toolkit.
Jurgen Flick
Jurgen Flickcreatieve directie
Jurgen vormt met Joost het creatieve hart van álleburen. Hij is de laatste check van alles wat de deur uitgaat. Jurgen werkte sinds z’n 19e als ontwerper, art director bij grote en kleine bureaus. Hij werkte voor zowel bekende grote merken als kleine start ups. Van Grafische uitingen tot websites, animaties, tv- en radio commercials. Naast zijn werk bij álleburen is hij (merk)strateeg en geeft hij les aan de VU (marketing sustainable innovations). Als deze ideeënmachine helemaal uit Amsterdam naar Arnhem komt om zijn ding te doen bij álleburen, dan moet het daar (en haar) wel goed zitten.
Lars Reinboud
Lars Reinboudontwerper
Lars is afgestudeerd als animator, is filmliefhebber en schildert. Daarnaast is hij een veelzijdig illustrator (maakt in die hoedanigheid van iedereen die bij álleburen werkt een portret). Lars, ooit zelf als medewerker hier begonnen, ondersteunt als junior ontwerper Joost en Jurgen bij projecten en de ondersteuning van de medewerkers. Lars is een echte vaste waarde bij álleburen. Een aanpakker.
Jasper van Blokland
Jasper van Bloklandbegeleider
Jasper geeft les op Nimeto en is een dag per week bij álleburen. Hij is een kei in alle programma’s, dus voor vragen daarover kunnen medewerkers het best op ‘zijn’ donderdag komen.